Íme egy újabb, egyszerű és gyors recept. Tökéletes akkor, ha vendégeket várunk, hisz már előző nap el lehet készíteni a golyókat, utána csak hűtőbe kell tenni és várni amíg összeérnek az ízek.
Hozzávalók:
25 dkg fagyasztott gesztenyepüré (édesítőszerrel)
Főzőrum
1 dl kókusztejszín
10 dkg mandula darálva
3 teáskanál kakaópor
1 tábla étcsokoládé (cukormentes)
A kiolvadt gesztenyepürét elkeverjük a kókusztejszínnel, majd hozzáadjuk a kakaóport és a darált mandulát. Öntünk hozzá egy nagyon pici főzőrumot. Ízlés dolga, hogy ki mennyit szeret beletenni, de inkább legyen kevesebb, mint több, mert a túl sok rum elronthatja.
Ezután vizes kézzel golyókat formázunk és a lereszelt étcsokoládéban megforgatjuk őket. Hűtőbe tesszük egy éjszakára és másnap már tálalható!