Gesztenyegolyók
2015. május 26. írta: Mrs Pumpkin

Gesztenyegolyók

Íme egy újabb, egyszerű és gyors recept. Tökéletes akkor, ha vendégeket várunk, hisz már előző nap el lehet készíteni a golyókat, utána csak hűtőbe kell tenni és várni amíg összeérnek az ízek.

gesztigolyo.jpg

Hozzávalók:

25 dkg fagyasztott gesztenyepüré (édesítőszerrel)

Főzőrum 

1 dl kókusztejszín

10 dkg mandula darálva

3 teáskanál kakaópor

1 tábla étcsokoládé (cukormentes)

A kiolvadt gesztenyepürét elkeverjük a kókusztejszínnel, majd hozzáadjuk a kakaóport és a darált mandulát. Öntünk hozzá egy nagyon pici főzőrumot. Ízlés dolga, hogy ki mennyit szeret beletenni, de inkább legyen kevesebb, mint több, mert a túl sok rum elronthatja.

Ezután vizes kézzel golyókat formázunk és a lereszelt étcsokoládéban megforgatjuk őket. Hűtőbe tesszük egy éjszakára és másnap már tálalható!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrspumpkin.blog.hu/api/trackback/id/tr667494622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása